menu
close_24px
Lær noe nytt

Våre kurs

Neste generasjons prosjektledere må evne å lukke gapet mellom agile metoder og tradisjonell prosjektstyring.

project owner method
Half Double Introduksjon

I dette 1-dags kurset gjennomgås hele Half Double metoden, lettfattelig og med fokus på praktisk bruk, men uten de praktiske oppgavene som er en del av sertifiseringskursene. 

Datoer, våren 2024
  • 3 mai

På disse kursene kan du delta fysisk eller digitalt.

_S9I0230-1
Half Double Ignite

Ignite er Half Double sitt introduksjonskurs. Gjennom Ignite får du kjennskap og kompetanse om alle aspekter ved Half Double, og du får anledning til å sertifisere deg til Foundation. Sertifiseringsavgiften er inkludert i prisen.

Datoer, våren 2024
  • 12 - 14 mars
  • 3 - 5 juni

Disse kursene gjennomføres i samarbeid med Metier.

prosjekt-1
Half Double Practitioner

Half Double Practitioner er Half Double sitt kurs for viderekomne. Du har allerede sertifisert deg til Foundation og er nysgjerrig på reisen videre. Kurset vil gi deg en oppfriskning av den teoretiske delen (Boost) og praktisk bruk av verktøy (Practitioner Class). 

Våren 2024
To-timers økter fra 8:00 - 10:00 på Teams den 4., 11. og 18. mars. Avsluttes med et heldags kurs med fysisk oppmøte 8. april.
 
165
Kursdeltagere
18
Gjennomførte kurs
40
Organisasjoner
Hall of Fame

Half Double sertifiserte hos House of Agile

Her finner du oversikten over de som har sertifisert oss i Half Double etter å ha gjennomført kurs hos oss. Meld deg på kurs, ta sertifisering og bli med i ett nettverk av profesjonelle prosjektledere!

Convocation

halfdouble apmg
The Half Double Institute logo is a trade mark of the Half Double Institute. All rights reserved. The APMG International and swirl device logo is a trade mark of the APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.

Ble du nysgjerrig?
La oss ta en prat!

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er nysgjerrig på House of Agile og Half Double. Det kan være i forbindelse med jobbjakt, kundeoppdrag eller partnerskap. Vi gleder oss til en hyggelig prat!