menu
close_24px
Våre tjenester

Vi hjelper virksomheter få tidlig og mer effekt ut av prosjektene sine

Prosjektledelse Konsulenttjenester
Prosjektledelse

Vi ønsker å hjelpe deg og din organisasjon med å akselerere prosjekter og levere økt effekt og verdi. Vi tar både lenge og kortere oppdrag, og målet vårt er alltid å bygge våre kunders kompetanse.

Riktig oppstart Rådgivning
Rådgivning

Våre erfarne konsulenter kan bidra innen Prosjektledelse, Porteføljeledelse, IT arkitektur, Virksomhets arkitektur og Smidig / Agil coaching.

Porteføljeledelse Rådgivning
Porteføljeledelse

Vi hjelper din virksomhet med å innføre god og effektiv porteføljeledelse ved hjelp av Half Double. Metoden inneholder alle de prinsippene, prosessene, metodene og verktøyene dere trenger for å prioritere, følge opp og sikre ønskede effekter på tvers av hele virksomheten. 

prosjekt Kurs og sertifisering
Kurs og sertifisering

Vi tilbyr kurs i Half Double på alle nivåer, både fysisk i Oslo og digitalt. Du kan også kontakte oss om bedriftsinterne kurs som vi skreddersyr for din virksomhet.

Rådgivning
Agile Coaching

Vi leverer agile coaching på både team- og organisasjonsnivå for å forbedre organisasjonens smidighet, slik at den kan reagere effektivt på endringer, levere verdi til kundene raskere og fremme en kultur for kontinuerlig læring og innovasjon.

 

Vi har spesialisert oss på Half Double,
en enkel og effektiv prosjektmetode som virker

Mer enn 2.500 prosjektledere har samskapt metoden som er i bruk i mange bransjer og virksomheter, og for ulike prosjekttyper.

 

Ble du nysgjerrig?
La oss ta en prat!

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er nysgjerrig på House of Agile og Half Double. Det kan være i forbindelse med jobbjakt, kundeoppdrag eller partnerskap. Vi gleder oss til en hyggelig prat!